Wagyu fat, Rettich, Kanzuri
Capers leaf, Paksoi, Wakamé
Watermelon, Chilli, Verbena
Yuzu Kosho, Pea, Fermented soybean
Cod sperm, UMI Caviar, Charcoal
Eryngii, Natto, Blue Berry Soy
Japenese Chorogi, Beetroot, Blackcurrant
Radicchio, XO shii-take, Silver ear fungus
Radicchio, XO shii-take, Silver ear fungus
Hazelnut, Persimmon, Sea buckthorn
Chocolate, Umeboshi, Sweet potato
Beetroot, Aged Kyoho, Shiso salt
Black garlic, Koshihikari, Koshu sake
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
*Indien u speciale dieetwensen of voedselallergieën heeft, laat het ons dan weten wanneer u reserveert, zodoende kunnen we hiermee rekening houden.
We trachten steeds zo goed mogelijk uw voedselallergieën en dieetbeperkingen op te vangen.
**Wij serveren geen a la carte menu op vrijdagavond en zaterdagen.
Speciale dieetwensen of voedselallergieën die niet tijdens de reservatie zijn gemeld, worden in rekening gebracht. (€ 10 p.p)
The Discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a star.